Om oss

Vårt upplägg är enkelt, du bestämmer själv över din assistansersättning!

Lidköping Assistans är något så ovanligt som ett aktiebolag helt utan vinstintresse! Vi tar ut en avgift för att administrera din assistans, resten av assistansersättningen styr du själv över. Eventuellt överskott går tillbaka till dina assistenter i form av löneökningar, bonusar eller vad du själv väljer att lägga det på. Hos oss kan du även spara medel över årsskiften!

Vi skräddarsyr assistansen så att den blir precis som du vill ha den, och du bestämmer själv i vilken utsträckning du vill vara involverad i rekrytering av assistenter, schemaläggning och allt annat som berör din assistans.

Du får givetvis hjälp att hålla ordning på ekonomin kring din assistans och vi redovisar vart varenda krona tagit vägen.

Etikett: IFA löfteVi har ett IFA-löfte! Läs mer om IFA, Intressegruppen För Assistansberättigade, på deras hemsida. www.intressegruppen.info

Är du intresserad och vill veta mer, tveka inte på att kontakta oss! Ring eller skriv i kontaktformuläret här på hemsidan så tar vi kontakt med er.

Väl mött!

Andreas Larsson,
Verksamhetschef på Lidköping Assistans AB